SKŁADNIKIzioła i przyprawy * (galangal*, chili*, liść lipy*, trawa cytrynowa*, bazylia*, czosenk*, kminek*, kolendra*), pomidory*, olej kokosowy virgin*, sól, ryż*, orzech kokosowy*, syrop ryżowy*, ocet winny*, guma guar (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISEkologiczna pasta curry Indian Thai Green. Opakownanie zawiera porcję do przygotowania dla 2 osób. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 467 kJ / 112 kcalTłuszcz: 5,1 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,6 gWęglowodany: 14,6 gw tym cukry: 4,5 gBiałko: 1,8 gSól: 6,2 g SPOSÓB PRZYGOTOWANIAUsmażyć 250g pokrojonej wołowiny, tofu lub owoców morza. Dodać 400 g warzyw, następnie dodać curry oraz 200 ml jogurtu lub śmietany ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Kod kreskowy: 8718976015639Kraj pochodzenia składników: Rolnictwo UE / Rolnictwo spoza UEPKWiU: 10.84.12.0
ŻYWNOŚĆ NATURALNA
-
EAN:
8718976015639
-
Kod_producenta:
8718976015639 [7200053]