EKOLOGICZNA PASTA SOJOWA MISO HATCHO 300g Tradycyjna, bardzo delikatna pasta japońska, produkowana ze sfermentowanej soi z dodatkiem prażonego jęczmienia. Miso znane było na Dalekim Wschodzie już w 1300 roku. Doceniane za kulinarne walory oraz korzystny wpływ na zdrowie. Skład: Soja* (64%), woda, sól morska (11%), mąka z prażonego jęczmienia* (0,8%), Koji (Aspergillus oryzae) *składniki ekologiczne Wartość odżywcza w 100g:wartość energetyczna: 204kcalbiałko: 23,6gwęglowodany: 5,4g; w tym cukier: 2gtłuszcz: 9,8g; w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 1,6gbłonnik: 8,2gsód: 4g Informacja alergiczna:Możliwe alergeny: gluten (występuje na lini produkcyjnej). Zawiera soję.
ŻYWNOŚĆ NATURALNA
-
EAN:
5411788041256
-
Kod_producenta:
4925 [1948589]